A vőlegény esküvő-előkészülete

A megfelelő ápolás elengedhetetlen ahhoz, hogy megismerhesse és jól érezze magát a házasságkötés alkalmával. A menyasszonyok úgy tűnik, tudják mindazt, ami a fontos napi előkészítésről szól. Azonban az esküvő napjának zavartalan lebonyolításáért folytatott tevékenységekben a vőlegények gyakran figyelmen kívül hagyják a saját stílusukat és az ízlelésüket.

Az esküvői emlékek és fotók élethosszig tartanak, így mind a menyasszony, mind a vőlegénynek csodálatosnak kell lennie esküvői ruhájukban és megjelenésükben. Itt van pár könnyű ápolási tipp a férjek számára, hogy biztosítsák, hogy megfelelően felkészültek arra, hogy a figyelem középpontjába kerüljenek a házassági napján.

A legjobb megjelenés a klasszikus frizurával

A divatos frizurák inspirálhatják a divatos kreativitást, de az esküvői képek örökké tartanak. A szertartás utáni évtizedekben a legfrissebb haj trendek nem stílusosak lehetnek. Bár számos lehetőség közül választhatunk, javasoljuk, hogy a hajat klasszikus formában tartsuk tisztán. A professzionális barbárok és stylistek szakértői tanácsot adnak arról, hogy a stílushoz legjobban illik a vőlegény hajának és arcformájának. Az esküvő előtt egy héttel végzett hajvágás frissen tartja a hajat. Lehetővé teszi a hajszalagok letisztulását és az izgalmas napig. A frizurát és a stílusfelvételt ütemezze előre.

Borotválkozás

A legtisztább borotválkozás érdekében az egyenes szélű borotva a legjobb. Az egyenes szélű borotvák nagyon közeli borotválkozást biztosítanak; Fontos azonban, hogy ne ütemezzen az esküvő napján. Minden ember arcszőre más. A házasságkötés reggelének borotválása esetleg irritációt vagy kiütést okozhat.

A szakállas férfiaknak az arcukat másképp kell kezelniük, mint azok, amelyek tiszta borotválkozással rendelkeznek. A szakállakat fésülni kell, majd le kell vágni, igazítani hogy egyenletesek legyenek.

Azoknak a férfiaknak, akik inkább borotválkoznak, egy egyenes szélű borotva használata nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Minden, ami az ellátáshoz szükséges, borotva szappan, bögre, egyenes borotva és tiszta törölköző. Egyenes élű borotváláshoz használja a következő lépéseket:

Mossa le az arcot forró vízzel.
Tartsa a borotvapengék karját 2 ujjal, hogy ellenőrizhesse a penge mozgását, és használjon más ujjakat, hogy egyensúlyt tartson.
Kezdje a borotválkozást úgy, hogy a pengét a bőrre 20 fokos szögben helyezi el.
Borotválkozás a haj növekedésének irányába.

A teljes arcot borotválja, majd később újra borotválja az arcot, de a haj növekedésének irányába.
A bajusz területet az utolsó, húzza az orr felfelé és oldalra, hogy tartsa bőrét feszesen, miközben halad a penge a bal és a jobb oldalon.
Használjon sztípikus ceruzát a vérzés leállításához.

A megfelelő étkezés és a tiszta bőr megőrzése teszi a különbséget abban, hogy csúnya pattanások és vörösség jelenik meg a nagy esemény előtt. Az akne gyakran idegekből és stresszekből fejlődik ki, és az esküvők mind egyformán magukkal hozhatják ezeket a pattanásokat..

Néhány hónappal az esküvő előtt a vőlegények naponta antioxidáns gazdag ételeket, például lazacot, bogyókat, lent, salátákat és diót kell fogyasztaniuk. Ezek az ételek segítenek megnyugtatni és megelőzni a gyulladást, ami gyakran pattanásokhoz vezet. Igyon sok vizet is, tisztít és tisztítja a bőrt.

Körülbelül két héttel az esküvő előtt, ütemezzen egy kezelést. Ez a kezelés a bőrt frissíti, táplálja és a lehető legjobban néz ki a közelgő ünnepi alkalmakra.

Szemöldök és orrszőr

Az orrszőr és a szemöldöke gyakran vad és gyapjas lesz, különösen, ahogy a férfiak idősödnek. A kóbor szőrszálakat csipesszel kell el kell távolítani. A kóbor szőrszálak nem tartoznak, tiszta, jól ápolt megjelenéshez. A zuhanyozás lehetővé teszi a pórusok nyitását a könnyű szőrtelenítés érdekében. A testszőrzet eltávolítása gyantázással vagy szőrtelenítéssel történhet, amely hozzáadhat egy kis extrát a házassági estéhez!

Mutasd meg a mosolyod,  fehér fogakkal

Esküvői fotósok rengeteg képet készítenek az esküvő napján. A vőlegény mosolyának készen kell állnia erre a fotózásra.
Az esküvő előkészületekben, néhány hónappal az esküvő előtt elkezdenek fogfehérítőt használni. Keresni kell egy fogorvost ennek a műveletnek az elvégzéséhez, néhány héttel az esemény előtt, professzionális fogak tisztítására és fogfehérítésére.

Ne felejtsd el a kezed

Sokan nem gondolják úgy, hogy a kezük az esküvő alatt a reflektorfényben van. Amikor az esküvői pár , egymás kezére húzza a gyűrűt, mindenki szeme a menyasszony és a vőlegény kezére összpontosul. A fotósok tipikusan gyűrűképeket készítenek a menyasszony és a vőlegény kezében, így a tiszta és ápolt körmök kötelezőek.

A manikűrösök a kezek és a körmök könnyű és szakszerű ápolását kínálják. Hetek az esküvő előtt, előkészítik a kezüket rendszeresen kéz krémmel. Ha áztatja a kezét meleg, szappanos vízzel a habkő használata előtt, segít lágyítani és előkészíteni a kezeket. Finom gazdag, tápláló olajmentes kézkrémek is kaphatók.

Az esküvői előkészületek során, tehát a vőlegény előkészületei nagyon fontosak. Ezek közül, a fent említett néhány tipp, biztosítják, hogy a vőlegény haja, arca, fogai és körme készen álljon az alkalomra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .