Egzotikus esküvőEgzotikus esküvő

Esküvő Grenadában


Manapság, mióta szabadon utazhatunk a világban, egyre nő azoknak a száma, akik nem idehaza, hanem valamelyik egzotikus országban tartják meg az esküvőjüket, sokan azért választják az csodálatos egzotikus esküvőt, mert az esküvő számukra olyan fontos, hogy úgy gondolják egy tengerpart alkalmasabb, vagy méltóbb lenne számukra helyszínként, így nem itthon, hanem külföldön szeretnék kimondani a boldogító igent. Ez egyben praktikus is azok számára, akik a nászutat is ott azon a helyen szeretnék eltölteni.

Akiknek lehetőségük, pénzük-igényük van erre, azoknak számtalan szebbnél szebb romantikus hely kínálkozik, sok utazási iroda ad lehetőséget, az esküvő megszervezésére. Egy ilyen esküvő módot ad arra, hogy a szerelmesek, megismerjék az ott élő népek kultúráját, szokásait, ételeit, és bejárják a környék csodálatos, olykor meseszép, romantikus tájait.Az ifjú párok által legkedveltebb esküvői helyszínek leginkább a fehér homokos tengerpart.<
Grenada két nagy és több kisebb szigetből álló ország.
Közép-amerikai Kis-Antillákhoz tartozó Szél- felőli-szigetek csoportjában található.
Grenada izgalmas, igazán gyönyörű, figyelemre méltó sziget. Több festői vízesés található itt.
Etnikai megoszlás: 2% európai, 79% fekete, 18% mulatt, 1% indián. A legújabb adatok szerint az afrikai feketék aránya 82%-ra nőtt. Mindannyian az afrikai rabszolgák utódai. Granadát Kolumbusz fedezte fel, hivatalos nyelv az angol.

Karibi esküvők

Trinidad és Tobago talán az egyik legszebb karibi sziget, ahol az igazi tengerpartok mellett az esőerdőt és a benne található gazdag állatvilágot is megtalálhatják. Házasságot köthetnek a tengerparton is, de akár a kristálytiszta vízben is megtarthatják esküvőjüket, vagy inkább kimondhatják a boldogító igent.
Trópusi varázslat a Holland Antillákon, a Karib-tengeri szigetvilág hangulatos darabjai a Holland Antillák négy és fél szigete. A vidék érdekes jellemzője a holland kontyos házak. Ám legtöbben persze a Karib-tenger kéklő vize, a trópusi napsütés, a pálmák miatt látogatják a természeti szépségekben bővelkedő káprázatos vidéket.
Káprázatos helyen, csodálatos tájban, igazi romantikus, egzotikus hangulatot kölcsönözhetünk egy itt megtartott esküvőnek.


Ám, aki Bonaire-ben jár, tegyen egy kirándulást a Pink Beach rózsaszín fövenyét érintve a Pekelmeer-lagúnánál. A közelben ma is állnak azok a rabszolgakunyhók, amelyekben a sóbányában dolgozó rabszolgák laktak régen. Talán ez a vidék jelenti a búvároknak a paradicsomot, hiszen a szigeteket körülvevő korallok között felejthetetlen élmény várja őket.

Trinidad és Tobago.

A Karib-tenger két szigeteiről jó időben ellátni a venezuelai partokig.
A sziget belsejében háborítatlanul, élnek a különleges madarak. A virágok vörös, sárga színben pompáznak, a fákon, a kertekben orchideák virulnak. A korallfövenyes strandok találhatók mindenütt. A szigetek fővárosa Port of Spain nyüzsgő nagyvárosi turisztikai központ.
Trinidad legnépszerűbb strandja és sziklás hegyoldalaival, homokos partjaival és horgászkunyhóival, sokkal kellemesebb látvány is.

Barbados

Barbados azoknak a pároknak jó választás, akik az esküvőjüket, egy álomszép fehér homokos tengerpartra szeretnék megtartani.

Mocking Bird Hill, Jamaica
Jamaicán az utazót mindenütt a romantika kultúra, gazdag növény- és állatvilág, varázslatos, virágzó trópusi vidékek, vízesések, folyók és az kedves, barátságos helybeliek fogadják. A világ legszebb vidékeihez sorolják a Jamaica északkeleti részén található Port Antonio-t. Az itt megtartott esküvő emléke egy életre szól.
Minden adottsága megvan ennek a helynek, ahhoz, hogy ki mondjátok a boldogító igent. Az utazás megszervezéséhez, nagyon sok segítséget megkaptok az utazási irodáktól, az utazás szervezőtől.

A Jamaicába induló jegyes pár, sok kedvező árú szállás közül válogathat. Az itt megtartott esküvő után maradandó emlék lesz egy-két hét nászút is. Vagy itt helyben maradtok, vagy be lehet járni a környező városokat is, bármelyiket választjátok, mind a kettő jó választás lesz. Mindenütt kényelmes szállodák, jól felszerelt bungalók várják az ide látogató turistákat.
Jamaicai hotelek
Jamaica Palace Hotel – szálloda Port Antonio 3,5 csillagos, kiváló szolgáltatásokkal.
Knutsford Court Hotel, Jamaica
Doctors Cave Hotel, Jamaica
Mandeville Hotel, Jamaica
Toby’s Resort, Jamaica
Treasure Beach Hotel, Jamaica
Jakes boutiquehotel, Jamaica
Fern Hill Club, Jamaica
Hotel Coyaba, Jamaica
Merrils Beach Resorts, Jamaica
Couples Ocho Rios****, Jamaica
Sandals Negril Beach Resort and Spa****, Jamaica

Természetesen a kiválasztott egzotikus országokon kívül, a világon még rengeteg olyan hely található, ahol az esküvőket meglehet tartani. Képzeletünknek csak esetleg a pénztárcánk szab határt.

Az utazási irodákban mindig található olyan utazási célpont, amely könnyedén megvalósítható.

A világon nagyon sok olyan hely van, ahol az esküvőre készülő párok szívesen kimondanák a boldogító igent.

Azoknak, akik nem szeretnének nagyon messzire utazni az esküvői szertartásuk megtartásához, azoknak ajánlom, nézzenek körül az esküvői színhelynek is kiváló (Croatia)Horvátországban.

Ezen az oldalon találunk ötleteket, tippeket arra, hogy hová utazzunk az esküvői helyszínünk kiválasztásához.

Yucatan-félsziget nagyszerű helyszínt kínál, egy esküvő megtartására. Ebben csodálatos környezetben, felejthetetlen élményben lesz része, mind az ifjú párnak, mind a családjának. Egy Mexikói esküvő a Yucatan-félszigeten, minden esküvőre készülőnek elérhető.
A Mexikóról bővebben a weboldalon tájékozódhat.Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .