Esküvő Indiában,indiai esküvői smink, esküvői ékszerek, ötletek, tippekAz indiai esküvői ruhák, esküvői sminkek, ötleteket adhatnak neked is, hogy milyen legyen az esküvői ruhád, de elsősorban az esküvői sminked.

Az indiai nők esküvői sminkje tökéletes, mintaszerű, kristálytiszta, sugárzó.

indiai esküvői ruhák, esküvői smink, velejáró jellemzői, szín, viseletek, az indiai kultúra.Nézd meg, a gyönyörű, sugárzó menyasszonyokat, a smink fokozza a természetes szépségüket. Többek között tökéletes esküvői smink kell ahhoz, hogy a képek kifogástalan minőségben készüljenek rólad, a jó smink, szükséges a hibátlan megjelenéshez az esküvődön. A Jó sminknek maximálisan tartósnak kell lennie, hiszen egész nap ezt a sminket fogod viselni.Kelet-indiai esküvői smink és a henna alkalmazása az indiai esküvőkön. Sajnálatos, hogy amikor a fotókat feltöltik, az internetre elvesztik a minőségüket. A színek sokkal fényesebb és élénkebbek az eredetinél.  A vörös és kék teljesen kifakult a képeken.Szeretem ezeket a fajta esküvőket nézegetni, mert el lehet játszani egy –egy színnel, és tippeket kaphatunk arra mi is, hogy milyen esküvői sminket használjunk a saját házasságkötésünk napján. A menyasszonynak gyönyörű kell lennie, de nem eltúlzottnak.  A szeretet az, ami szép, és nem a smink. Az esküvőn úgy néz ki, mint egy csillag, mint egy álom, arca áttetsző, puha és csillogó. Soha ne felejtsük el, hogy rúzzsal és púderral az esküvő napján többször kell restaurálni a sminkünket.

 Egy nappal az esküvő előtt a menyasszony tenyérét és a lábát “hennával” díszítik.  A mennyezetet virágok díszítik az esküvőre.  Az esküvő napján a menyasszony és a vőlegény is felkeni a kurkumát a saját otthonukban.

 

 A szemek mindig nagyon fontosak, mivel ezek tükrözik a lelket, a szemek Ezek az arc középpontjában állnak.  Fehér és fekete sminket a legbiztonságosabb használni, amelyet szinte bárki tud használni. Mindig összpontosítani kell a szájra.Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .