Esküvő, menyasszonyi ruha 2014 molett

Telt alakú menyasszony

Milyen legyen a menyasszonyi ruhám 2014-ben?

Ha egy lépéssel előrébb állsz a többiek előtt, akkor van időd az esküvődre megtervezni az álmaid menyasszonyi ruháját, vagy csak egyszerűen valósíts meg egy szokatlan stílust az esküvődön. Manapság a lehetőségek tárháza szinte végtelen, így bármilyen témából kihozhatod a legtöbbet. De nézzük, mire számíthatunk 2014-ben? Melyek lesznek a legmenőbb trendek?

 

Színek és témák

A gazdag, előkelő lila árnyalatok, a meleg kávészín és világos citrus mind nagyon menő lesz 2014-ben. Rengeteg esküvői témagyűjtemény áll rendelkezésedre, amiből ihletettséget meríthetsz, legyen szó ünnepélyes téli esküvőről, extravagáns szabadtéri lagziról, vagy romantikus mennyezőről.

Az esküvői kérdés soha nem avul el. Lehet klasszikus, vagy modernebb kivitelben átgondolt, az biztos, hogy a fűző és a rózsa mindig a kedvenc kiegészítők között marad.

 

 

Milyen legyen az esküvői ruhád, ha vékony testalkatú vagy?

 

Ha vékony vagy, de jó az alakod, szép derekad és lábaid vannak, tulajdonképpen bármi jól áll, attól függ, milyen a stílusod.  Jól állhatnak az egészen testhez simuló, sellős fazonok is. Akár az abroncsos is.  A kis melleket könnyen tudják korrigálni.  Szivacsos melltartó vagy kis szivacs magába a ruhába és teljesen jól mutat rajtad a menyasszonyi ruha.  Az esküvődön is igaz, sőt itt különösen fontos, hogy ami előnyös azt hangsúlyozd, ha szép derekad, felső tested akkor mondjuk valami gazdagon díszített felsőrészt választanék, ha magát az alakod akarod hangsúlyozni, akkor annak formáját követő menyasszonyi ruhát válassz.

menyasszonyi ruha

menyasszonyi ruha

Olyan ruhát keresel, amihez nem kell abroncsot alá venni, egyszerűen szép, de mégis nőies, csinos?

Többek véleménye az, én is ezen a véleményen vagyok, hogy nincs semmi, ami annyira tönkre tud tenni egy menyasszonyi ruhát, mint egy abroncs, főleg, mert a legtöbb kidomborodik a menyasszonyi ruha alól, és ezért máris olyan, mint egy régi lámpa búra. Ráadásul az egész szoknya olyan mereven, természetellenesen mozog tőle.  De ettől függetlenül nem kell lemondani a nagy szoknyákról.  Olyan megoldású menyasszonyi ruhák is vannak, ami alatt sok réteg tüll van az abroncs helyett.

Az abronccsal, számomra az is baj, hogy nagyon merevvé teszi a szoknyát. Tehát ha egyik oldalon eltolod a kezeddel, az egész szoknya úgy mozog, mint egy harang. Míg egy sok-sok tüllből álló szoknya csak benyomódik, de gyönyörű az esése.

Milyen menyasszonyi ruha áll jól, telt alakú aráknak?

Olyan menyasszonyi ruhát kell választani, ami a melleket megemeli, megformázza, így a derék vonala szebbé válik, a vastagabb, karokat eltakarja, nem tapad rá az anyag kiemelve azt, hanem lágyan esik az anyag.
Alul szélesedik, így lehetőség van a homokóra fazon megformálására.
Kerülni kell a habos- babos-fodros menyasszonyi ruhát, mert az még jobban erősít.

Lehet-e szép egy kövér menyasszony?

A válasz tömören az, hogy igen. Ahogy a vékony nőknek sem áll jól bármilyen ruha, úgy a nagyobb méretű menyasszonyoknak is érdemes bizonyos típusú szabásvonalakat választani, és akkor egész biztosan gyönyörűek lesznek a nagy napon. A menyasszonyi ruha fazonja rengeteget tud változtatni az alakon. Ezért érdemes már most foglalkozni a 2014-ben megtartandó esküvőkre a megfelelő menyasszonyi ruha kiválasztásával, hiszen időigényes feladat. Szerintem, gyönyörű ebben a menyasszonyi ruhában

Külföldön azonban a jóval könnyedebb stílus a trend, a menyasszonynak nem kell egy egész szállodai hall függönyét magán viselni ahhoz, hogy csinosnak számítson. Különösen fontos az ízléses takarékosság a nagyobb méretekkel rendelkező arák esetében, hiszen egy hatalmas dekoltázs meglehetősen egyértelmű irányba befolyásolja a látványt – persze lehet ez a cél. Nem csak kész ruhákat érdemes nézegetni, hanem meg kell varratni. Sokszor a kész ruhák sokkal többe kerülnek, pláne ha valamilyen márkát képviselnek, mint a saját alakomra megformált, megvarrt menyasszonyi ruha.  Biztosan állíthatom, hogy sok esetben ezek még szebbek is.

DE, minden menyasszony gyönyörű,  akárki, akármit is mond!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .