Esküvői diadém, kiegészítők, esernyő, kellékek
Részletekbe rejtett szépségek

Az esküvői diadém, hajdíszek, hajspirálok, olyan kiegészítők, amit az életedben, ha minden jól megy, csak egyszer veszel fel. Mégis szükséges, mert az esküvő atmoszférájához és a te  jó hangulatodhoz igen csak hozzájárul. Az ilyen diadém viselése, ami összhangban van a menyasszonyi ruhád csillogásával, tündöklésével, szépségével, emeli az ünnepi hangulat érzését, és nem utolsó szempont az sem, hogy kiemeli a te szépségedet is. 

Mitől lesz stílusos egy esküvő? Attól, ha a sok-sok apró részletet egységessé teszünk, összhangba hozzuk. Attól, ha gondolunk olyan apróságokra, részletekre is, mint gyűrűpárna, ültető  kártya, szalvétagyűrű, virágszirom szőnyeg, és még számtalan apró részlet, ami csak rólunk szól. Ezek mi vagyunk…..Ezek az apró részletek, nagyban hozzájárulnak a “mi” esküvőnk stílusához. Ezeket a kiegészítő kellékeket, nem szükséges mind készen vásárolni, ha elég ügyes, kreatív a menyasszony, akkor nagyon sok kiegészítőt maga is elkészíthet.

Az esküvődön, nem lehet kiemelni, hogy melyik a legfontosabb, tényező, nem lehet csak a menyasszonyi ruhádra koncentrálni, vagy az esküvői frizurádra, hanem mindenre egyformán, minden alkotóelemre, minden mozzanatra, összetevőre. 

Az esküvői frizurákat sokféle díszítő elemmel feldobhatjuk. Ezek többek között, esküvői diadém, hajpántok, szalagok, gyöngyök, csatok, élő virágok. Ezekről több képet megnézhetsz, az esküvői haj, frizurák, sminkek linkre kattintva.

Esküvő: gyűrűpárna
Virágszirom szőnyeg esküvőre
Diadém

esernyő sernyőre általában nincs szükség, kivéve ha esik az eső. Az esküvői fotózáson is használható kellék, jól mutat a fényképeken. Az esernyőnél fontos kritérium az, hogy a menyasszonyi ruhához passzoljon.Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .