Esküvői haj és esküvői smink
Esküvői frizurák
Az esküvői előkészületeknél, nagy dilemma, hogy milyen legyen az esküvői frizuránk Nehéz a döntés. Mindenképpen olyan frizurát készítsünk, készíttessünk, ami leginkább illik hozzánk, ne válasszunk olyan stílust, ami egyáltalán nem tükrözi vissza azt, amilyenek valójában vagyunk.  

Bizonyára mindenki ismeri és tapasztalta már azt az érzést, amikor rossz kedvünk van, le vagyunk hangolódva és felkeressük a fodrászunkat!
Megújulva, lépünk ki a fodrászüzletből, egyből szebbnek és egyből jobban érezzük magunkat!
Az esküvőd napján mindez fontosabb, mint bármikor, hiszen életed nagy fontosságú napja, egy életre szóló változásra készülsz, délutánra, vagy estére feleség leszel! A készülődésnél figyelembe kell venni, milyen feladatok várnak rád a nap folyamán ezért tartós megoldást kell keresni. Lesz fotózás műterembe vagy szabadtéren, ha nem, biztosan fognak készíteni a rokonok és ismerősök felvételeket rólatok, ezek egy életre szólnak! Nagyon fontos, hogy évek múltán is szépnek lássátok magatokat ezeken a felvételeken, hiszen a gyermekeiteknek, unokáknak fogjátok megmutatni sok-sok év múlva, látniuk kell milyen gyönyörűek voltatok az esküvőtök napján!
Mindez okot ad arra, hogy kivételesen arra a napra, ha máskor nem is szoktál segítséget hívni, hívj megfelelő szaktudással rendelkező szakembert, aki biztosít téged arról az esküvőd napján, hogy attól a perctől kezdve, hogy a vőlegényed és az ünneplő vendégsereg meglát és eláll a lélegzetük, de még hajnalban is szép legyél és mindez felvételeken meg lesz örökítve!  

Amikor eljön a pillanat, hogy meg kell jelenni, be kell vonulni az esküvőnkre, akkor minden okuk megvan arra, hogy boldogok legyünk. Hiszen gyönyörű a ruhánk, szép a sminkünk, a frizuránk is nagyon jól áll, tudjuk, hogy csodaszépek vagyunk. Eljött az a perc, amikor végre kimondjuk a boldogító igent, és azzal az emberrel fogunk élni, akit mindenkinél jobban szeretünk, akire mindig is vártunk.
Amikor a zene megszólal, mindenki csak minket néz, minket csodál….ez az a pillanat, és ez az érzés az, amit sosem felejtünk el, amire mindig emlékezni fogunk.

Fontos,hogy a kész esküvői frizuránk nekünk tetsszen,ne engedjük azt, hogy a fodrász saját elképzelését ránk erőltesse. Lehet, hogy az elkészült hajköltemény szép, de nekünk egyáltalán nem áll jól.
Vad és romantikus a vállakig nagy csigákban leomló hajkorona. Éppen olyan hatást kelt, mintha a szél borzolta volna össze a tincseket. A csavarók kibontása után nem szabad átfésülni a hajat, elég, ha kicsit felborzoljuk. Ez a frizura igazán jól illik a kislányosan romantikus stílusú ruhákhoz. A virággal díszített fésűk vagy csatok remekül mutatnak a lágyan leomló fürtökön.Természetes hullámok
Szinte a Hollywood-i sztárok csillogását, és a vörös szőnyeget idézi ez a csodálatos frizura. A haj óriási hullámokban, lágyan omlik a vállakra.Fontos, hogy egészen a végekig göndörítsük, így a haj többnek tűnik majd. Lapozz át néhány esküvõi magazint, keress olyan képeket, amelyekhez te magad is hasonlítani szeretnél. Vágd ki és õrizd meg! Egyszer még jól jöhet.
Smink Ha magadnak szeretnéd elkészíteni az ünnepi sminket, mert nincs rá idõd,pénzed vagy kedved, hogy sminkmesterhez fordulj, akkor is ajánlatos kikérni egy szakember segítségét, hogyan járj el, hogy a kívánt külsőt elérd. Nem lesz egyszerű, de megbirkózhatsz a feladattal.
Az alapozó a sminkelés egyik legrizikósabb része. Ha nem találtad még meg a bőrszínedhez leginkább passzoló alapozót, válassz világosabb árnyalatokat. A sötét tónus százszorta jobban elüt a bőrszínedtől, ha az nincs megfelelően és alaposan eldolgozva.

A fülek környéke, a nyak és a dekoltázs se maradjon ki. Ezek szoktak a kritikus területek lenni. Vízálló szemfestéket használj, mert a  meghatottságtól szemedbe szökött könnyek vagy a nyári hőség okozta izzadságcseppek miatt az egyéb, nem tartós festékek pillanatok alatt elkenődnek. Került a vastag, határozott kontúrvonalakat, az erős színeket vagy a csillogó hatást, hiszen a mai nap nem a kihívó, csábító és feltûnõ megjelenésről szól. Itt már eleve te vagy a középpontban. Halvány vagy pasztellszínû ajakrúzst érdemes használni, ne legyen túl hivalkodó. Az arcpír vagy a barnító por életerõssé, üdévé, egészségessé teszi az arcod, ajánlatos akkor is alkalmazni, ha esetleg ez a hétköznapokban nem tartozik a rendszeres sminkelési lépéseid közé.

Az egyszerû, finom smink ápolttá, nõiessé tesz. Ne vidd túlzásba a kellékek használatát. Tudod, mi áll jól neked, élj is vele, de ha nem, keress fel egy sminkes szakembert.#ff6600;”>Sminkelés előtt göndörítsd a szempilláidat, tedd, kifejezővé a pillantásod. Kerüld viszont a nem minőségi szempillaspirált –legalább ezen a napon-, mert nem keltenek túl jó benyomást a szemgödörbe hullott fekete festékdarabok.
Esküvő előtt érdemes a sminket kipróbálni!

Vizsgáljuk meg az arcformánk, szemformánk, szájformánk! Természetes sminknél soha ne hangsúlyozzuk a szánk és a szemünk egyszerre. Ha a szemünk szép, arra szánjunk több időt, és csak dobjunk fel egy szájfényt.

Ha a szánk szép telt, bátran használjunk közepes árnyalatú rúzsokat. Ha a bőrünk makulátlan, bátran pirosítsunk. A tökéletes make-up szinte nem is látszik, de segítségével még jobban érvényesül a nő természetes szépsége. Szerezze be a bőrtípusának, színeinek megfelelő sminkeket. Ma már nagyon széles a választék, minden bőrtípusra kaphatók alapozó termékek, a színeknek pedig csak a képzelet szabhat határt.

Jó, ha követi a trendet, de vegye figyelembe haja és szeme színét, öltözködési stílusát és a ruhatára meghatározó színeit. Ezekhez válassza a festékeket. Nem csak profi maszkmester tud tökéletes sminket készíteni. A make-up alapjai megtanulhatók, és ha már eléggé gyakorlott, szépen kikészítheti arcát.

Alapozás A tökéletes alap láthatatlan. Az alapozót nappali fénynél, festetlenül kell kipróbálni. Ha túl sötét, akkor maszkszerűvé válik a smink, ha túl világos, akkor lárvaszerű lesz az arc. Az árnyalat egyezzen a bőre színével, idősebbek választhatnak egy árnyalattal világosabbat, hiszen az fiatalít.

A haladók dolgozhatnak kétféle árnyalattal. Az alapozót nedves szivaccsal oszlathatjuk el legkönnyebben. Az arc öt pontjára kell elhelyezni: az orra, az állra, a két orcára és a homlokra.

Egy lenyűgöző sminktől a nő önbizalma megnő, magabiztossá, határozottá válik, kivívja mások elismerését, vonzza a férfiak tekintetét. Bókolnak a férfiak és a barátnők. A nő pedig valóban különlegesnek érzi magát és az ilyenkor készült fotókat még évek múlva is szívesen nézegeti.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .