Esküvői teremdíszítés, dekorációAz esküvő fontos eleme az ízléses, stílusos dekoráció. A helyszínek, asztalok, autók egységes díszítése, a virágkompozíciók harmóniája emelik a menyegző pompáját, hangulatát.

Esküvői helyszín, dekoráció

Az esküvő általában, nem csak a ti ünnepetek, hanem a család, barátok, ismerősök ünnepe is. Az esküvőt nem csak magatoknak szervezitek, ezért a helyszín díszítését, dekorációját, úgy tervezzétek meg, hogy mindenki jól érezze magát. Ha nagyon extravagáns stílust választotok, amely nektek teszik, és a barátaitok is jó ötletnek tartják, mert fiatalos, mert különleges, a vendégek egy része feszélyezve érezheti majd magát az esküvőtökön.

A terem adottságai jelentősen meghatározzák, a díszítés lehetőségét, a választható kellékeket, a színeket, anyagokat.

Az esküvői dekorációt meghatározza a helyszín hangulata, a bútorok és a berendezés milyensége.

Ha elegáns a hely, akkor elég csak diszkréten díszíteni,de egy egyszerűbb, semleges helyiséget is ünnepivé lehet varázsolni.

Az esküvői díszítés még csodálatosabbá varázsolja a termeket, legyen az házasságkötő terem, templom vagy étterem, feledhetetlen varázst kölcsönöz ennek a nagy napnak. 

Nagyon gazdag az eszköztár amiből választhattok:
Virág, fényfüggönyök, fénydíszek, gyertya, mécses, léggömb, textíliák (selyem, tüll, organza), masnik, székhuzat, papír dísz, virágkapu, léggömbkapu, fénykapu stb.

Az esküvői dekorációt az esküvő előtt, hónapokkal meg kell tervezni,terveztetni.Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .