Fehérnemű esküvőre, fehérnemű divat  Esküvő és Divat

 

Esküvőre fehérnemű és harisnya

 Hiába a tökéletes, mesébe illő menyasszonyi ruha, ha hiányzik a testet finoman formázó fűző. Ahogyan a menyasszonyi ruhák, úgy a fehérnemű divat is évről évre változik.

Egyre jobban hódít az ekrü, az elefántcsontszín,

a szűziesség szimbóluma, a hófehér mindig népszerű.  

És ha megvan az álmainak megfelelő menyasszonyi ruha, találja meg álmai fehérneműjét is. A legfinomabb selyemből, szaténból készült fűzők formálják a női testet és illeszkednek a mélyen kivágott ruhákhoz. A fűzőknek köszönhetően a dús keblű hölgyek is viselhetnek pánt nélküli ruhát, hiszen tökéletes tartást biztosítanak amellett, hogy gyönyörűek. Az anyagoknak és a díszítésnek csak a képzelet szab határt. A romantikus ruhák kedvelőihez rózsákkal, apró gyöngyökkel díszített fűző illik, a letisztult formák kedvelőinek a testre simuló, elegáns szaténfűzőt ajánljuk.

Kép: fodrokkal és csipke díszítéssel készült modell.
Kosaras, push up melltartó rész, hátul kapcsos megoldás. Állítható vállpántok, harisnyatartók.

Ideális menyasszony. Hogy az esküvői ruha tökéletesen álljon rajtad szükséged lesz jó minőségű, jó tartást és alakformálást biztosító fehérneműre. Legyen a fehérnemű az esküvői együttesed egyik legizgalmasabb darabja.

A női alakformálás klasszikus receptje: használj fűzőt, ha vonzó dekoltázst és darázsderekat akarsz.
Mi a divat? Combfix vagy harisnyanadrág
Esküvői kék harisnyakötő
Esküvői fehérnemű: sokkal többet jelent mint a nők által nap mint nap alsó ruházatként hordott bugyik, melltartók gyűjteménye!

Legyen a kiválasztott esküvői fehérnemű szép, nőies és elegáns, legyen a fehérnemű az esküvői együttesed egyik legizgalmasabb darabja. Egy jól megválasztott fehérnemű felveszi és korrigálja a test alakját. A mai divatnak megfelelően befolyásolhatod vele az alakodat (vonzó derék

és dekoltázs), hogy a menyasszonyi ruhád a legjobban álljon rajtad!

Illeszd össze a fehérneműdet a menyasszonyi ruháddal!
Ha nem hordasz rendszeresen harisnyát ( fűzőt vagy harisnyatartót ), akkor még az esküvő előtt kezd el hordani.

A jót könnyű megszokni és már elképzelhetetlennek fogod tartani, hogy ha valaki nem ilyet vesz fel. Ne hallgass a “csak Praktikus” nőkre: A Harisnyanadrág lehet, hogy praktikusabb,
de biztos nem nőiesebb mint egy Harisnya együttes.
A legalsó képen látható harisnya, esküvőre, hogy “valami kék” is legyen rajtad!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .