Készülődés a 2020-ban esedékes esküvőre

Igaz még csak a 2019-es év elején járunk, de a hónapok gyorsan telnek. Ezért ha neked 2020-ban lesz az esküvőd, akkor már most el kell kezdeni a készülődést.

Minden menyasszony legfontosabb kérdése, hogy milyen lesz az esküvői ruhája.

A menyasszonyi ruha kiválasztása során, kényszerhelyzetet jelent a menyasszonyok számára, hogy a menyasszonyi ruhát megvásárolják, vagy kölcsönözzék. A kölcsönzés esetén a legtöbbször felhozott indok a kihasználatlanság, mivel, csak egyszer lesz rá szükség, ezért fölösleges pénz kidobásnak gondolják a megvásárlását.

De a legtöbben, a menyasszonyi ruhában nem szívesen kötnek kompromisszumot. Szeretjük magunkat gyönyörűnek és magabiztosnak érezni az esküvőnkön, és ki ne ragaszkodna ahhoz, hogy minden részlet úgy álljon rajta, ahogyan azt megálmodta. A saját ruha alakításánál te mondod meg, hogy milyen szoknyát, milyen felsőrésszel szeretnél. mindenről te döntesz!

Ha saját ruhát tervezel, annak előnye, hogy minden a te méretedre készül.

Ne feledd, hogy minden nő a maga megjelenésével szép.
A saját ruhád elkészítésekor minden részletről te dönthetsz, és nem a kész ruhák közül kell választanod. Te álmodod meg, az anyagát, a színét, a díszítését a formáját!

Ha te nem szoktál használt ruhát vásárolni, akkor miért pont az esküvődre vásárolnál olyan menyasszonyi ruhát, amelyikben már más, kimondta a boldogító igent.

Egyébként saját menyasszonyi ruha esetén, nem kell azzal foglalkoznod, hogy más menyasszony, ugyanabban a ruhában, ugyan azokkal az érzésekkel, ugyan úgy nézzen ki, mint esetleg, te.

Ezért aztán jól meg kell fontolni, (jó esetben) talán életedben az egyetlen napon, milyen menyasszonyi ruhát veszel fel!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .