Menyasszonyi ruha
A menyasszonyi ruha divat minden évben változik. Ezek a változások, sokszor csak alig észrevehető finom, átalakítások változtatások. Lehet, hogy az idei esküvő ruhákon több a csipke, vagy a fodor, több kristálydíszítést varrtak rá, vagy a színvilága más, mint amit az elmúlt években viseltek a menyasszonyok.  

Tulajdonképpen, ezek a régi és az új esküvői ruhák keveredése, összeolvasztása. Azt, hogy ezek közül melyiket válasszuk, a régi hagyományos abroncsost,” királykisasszonyos”, vagy az új, “trendi”, lágy esésű, testhez simulót, azt mindenki maga dönti el.  

Egy a fontos, ha a menyasszonyi ruhát felveszed, akkor érezd azt, hogy te vagy a leggyönyörűbb, legszebb, legkülönlegesebb menyasszony, az összes ara közül.


Tervezd meg és valósítsd meg, azt amit meg álmodtál .  

Tervezd meg a ruhát, a virágcsokrot, a gyűrűt és a tortát is. Ha végignézed a katalógusokat, rengeteg szép ruhát találsz bennük, de mind sablon. Szépek, de mindig ugyan az a forma, ugyan az a stílus ismétlődne.Mintha, minden menyasszony, ugyan azt a ruhát venné fel, ugyan az fotós fényképezné, egy-egy városban a helyszín is állandó, tényleg nincs benne semmi ötlet, semmi újdonság.

Pedig ez a te esküvőd, miért ne lehetne ez kicsit más, érdekesebb,emlékezetesebb. A menyasszonyi ruháknál csak egy dolog van ami biztos, az, hogy nem elég egyet megnézni. A menyasszonyi ruhánál nem csak a szépség számít, hanem a ruhának az anyaga is. Vannak olyan ruhák amelyek nem rugalmasak, merevek, viselésük nagyon kényelmetlen.Természetesség, egyszerűség, lágy vonalak. Ez jellemzi a 2009-es menyasszonyi ruha divatot. Az idén még tovább egyszerűsödtek a formák, még inkább a nőiesség, a szépség került középpontba az idei esküvői ruhák esetében is.A manapság egyeduralkodó vállpánt nélküli, A vonalú ruhák mellett ámulatba ejtő remekművek is születtek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .